Dienstenbranche - Opvallen is verkopen

Bij diensten is het van belang de klant goed te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van de dienst. Een mooie verpakking ontbreekt hierbij, dus zijn informatiefolders, brochures en wandposters onmisbaar. Als dienstenleverancier is een professionele uitstraling vertrouwenwekkend. Een rommelige stapel folders op de balie is geen goede introductie.

Lees verder...

Dienstenbranche onderdelen

Op pagina's die zich onder bovenstaande knoppen bevinden, vind je afbeeldingen en Jolfix producten die als inspiratie dienen voor een makelaar, een reisbureau en voor verschillende onderdelen in gezondheidszorg. Herken jij je eigen branche niet in een van de inspiratie pagina's, neem contact met ons op en we denken graag met je mee, geven graag nieuwe ideeën en oplossingen voor jouw specifieke POS vragen.

Populaire producten

Makelaar - folderhoudersWil je folders en brochures presenteren dan gebruik je folderhouders of brochurehouders voor een professionele presentatie. Denk hierbij ook aan de foldermolen voor presentatie van vele verschillende flyers en folders. De wandposter ophangen doe je met een wandposterhouder of met posterprofiel.

In de makelaardij is de uitstraling van het kantoor belangrijk voor het vertrouwen van de koper en de verkoper. Wil je de folders en flyers van het huizenaanbod presenteren dan gebruik je de folderhouder of foldermolen. Je behaalde cursusdiploma en vakdiploma aan de muur hangen doe je met de wandposterhouder of de snaplock wissellijst. Visitekaartjes opbergen doe je met de visitekaarthouder, hierin worden de visitekaartjes netjes gepresenteerd. Het topobject speciaal aanprijzen op de balie kan eenvoudig en professioneel met de L-staander.

Reisbureau - wandposterhoudersHet assurantiekantoor wil graag laten zien dat zij goed zijn in financiële- en verzekeringsdiensten. De landelijke communicatie campagne over een dienst lokaal handen en voeten geven doe je met de presentatie producten van Jolfix. De juiste presentatie van het folder- en informatiemateriaal doe je met een Taymar folderhouder, visitekaarthouder en een foldermolen. Een campagneposter ophangen aan de muur kan met de wandposterhouder of met posterprofiel.

Reisbureau - medewerkerOp het reisbureau de verschillende brochures overzichtelijk presenteren doe je met het brochurerek . De periodieke vakantieaanbiedingen ophangen of bevestigen is eenvoudig met de wandposterhouder of de acrylaat posterhanger. Ook de snaplock wissellijst is een goed product om posters in de bevestigen.

Voor het lokale bankkantoor is het van belang dat de klanten zich er thuis voelen. Het gesprek met de financieel adviseur wordt ondersteund met extra informatie over rentepercentages, mogelijkheden van verschillende financiersvormen, aflossingsschema’s etc. Informatie overzichtelijk presenteren doe je met folders en flyers in een folderhouder . Het visitekaartje van de financieel adviseur netjes presenteren doe je met de visitekaarthouder.

Het persoonlijke aspect in de dienstverlening krijgt extra ondersteuning door het gebruik van naambadges . Bij de introductie worden de uitgewisselde namen al gauw vergeten. Dan is het wel zo handig als de medewerker een naambadge draagt. Een naamkaartje bevestigen doe je met een naambadge in dé point of sale webshop van Jolfix is een ruim assortiment leverbaar.