Gezondheidszorg

De zorgwinkel wordt steeds belangrijker dus ook de presentatie en informatie die nodig is om de klant goed te informeren over de verschillende mogelijkheden van de zorg en ondersteuningsmiddelen.

Net als in iedere andere winkel komt de klant zich oriënteren. Goede productuitleg en productinformatie met behulp van folders en brochures. Een folder presenteren doe je met een folderbak of met behulp van een L-staander eventueel voorzien van een ‘Pak Mee!’ opgeplakte folderhouder .

Lees verder...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zorg - folderhouderEen prijskaart bevestigen aan een hometrainer of loopapparaat doe je met de flexoclip. Deze past heel goed over het stuur of aan de hendels en aan de andere kant kan het kaartje geklemd worden..

Extra informatie flyers op de toonbank steek je in een folderhouder en deze kunnen de klanten of bezoekers gemakkelijk meepakken. Folders buiten plaatsen kan met onze Oudoor Folderbakken.

Een promotiekaart plaatsen bij een groep producten steek je in een L-staander of in een Standaard met krokodillenbekje .

Zorg - brochure posterMet een plafondoog , posterprofiel en TL-haak, kunnen de kaarten aan het plafond bevestigd worden. Ook kan je een drie dimensionale display aan het plafond hangen door een triarama te gebruiken. De triarama maakt van drie platte plafondkaarten een mooie 3-dimensionale display, die van uit vele hoeken goed is te zien. Verschillende kaartjes boven en onder elkaar ophangen aan het plafond realiseer je met een mobile .

Een elegante prijskaart oplossing voor op, of aan, een specifiek product, is het gebruik van flexoclips of met een fixtwist opgeplakt aan het product zelf.

Zorg - kaartjeOm een kaart te bevestigen aan het schap in de zorgwinkel, gebruik je bijvoorbeeld een wiebelaar of kaartgripper. Maar voor kaartbevestiging aan het schap kan je ook heel goed een scharnierende schapkaarthouder gebruiken of een haaienvin clip.

Een bewegende kaart aan het schap bevestigen gaat heel goed met een wiebelaar of wobbler en beweging trekt aandacht.

Wil je een helende of verzachtende créme meeverkopen bij verband of windsels dan is dat cross-selling. De retailstrip is bedoeld voor cross-selling, een product mee verkopen bij een ander product. De retailstrip voorzien van het mee te verkopen product en die hang je op aan het schap met een schaphaak bij het product voor de mee verkoop voor is bedoeld.

Extra product informatie vermelden bij het te verkopen product doe je met een L-staander of kaartstandaard.