Makelaardij

De makelaar staat voor persoonlijke dienstverlening en het goede aanbod huizen. Presentatie en informatie is belangrijk voor het matchen van koper en aanbod. Lees verder...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Makelaar - FolderhoudersVoor de personal touch zijn de naambadge en het visitekaartje goede accessoires. Een naambadge kopen doe je bij Jolfix, voordelig en snel geleverd.

Visitekaartjes opbergen doe je in een visitekaartdoosje. Visitekaartjes op je buro plaatsen doe je met visitekaarthouders.

Makelaar - raambordenHet ‘te koop’ tentbord aan het raam van het object dat te koop staat bevestigen doe je met onze super zuignappen of met dubbelzijdige klevers , in plaats van hardnekkige, permanent klevende, dubbelzijdige tape die standaard wordt gebruikt. De makelaar of de gelukkige kopende partij kan zo, na aankoop van een nieuwe woning, het bord gemakkelijk verwijderen, samen met de klevers of zuignappen, zonder urenlang alle lijmresten van het raam te moeten verwijderen daarna.

Een tentbord of objectbord van kanaalplaat bevestigen aan een paal of regenpijp, kan eenvoudig met behulp van de kanaalplaathouder heavy duty. Een goede oplossing als deze plek vanaf de straat beter zichtbaar is dan een raam.

Makelaar - wandpostersFolders en flyers opbergen of presenteren aan de balie of op een wand kan met onze folderhouders . De folderhouders zorgen voor een overzichtelijke presentatie van alle informatiefolders en brochures.

Posters presenteren met het topobject of posters ophangen over de voordelige financiering doe je met posterprofielen.

Het huis van de maand presenteren is gemakkelijk en professioneel met de L-staander op de balie of met een Wandposterhouder aan de muur. In beide gevallen kunnen de presentaties gemakkelijk uit de houder worden gehaald en vervangen door een nieuwe promotie.