Reisbureau

Voor het informeren over de verschillende vakantiebestemmingen en vakantiemogelijkheden staan je heel wat producten ter beschikking in dé point of sale webshop van Jolfix. Lees verder...
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Reisbureau - medewerkerHet persoonlijke contact met de klant staat voorop bij elk dienstverlendend bedrijf, daarom is een naambadge en een visitekaartje van groot belang bij een medewerker van het Reisbureau.

Visitekaartjes opbergen met het Visitekaartdoosje of presenteren op het buro met de Visitekaarthouder, het kan allemaal met de producten van Jolfix. De visitekaarthouder is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Deze kan op de balie gezet worden of vastgeplakt op een want, maar bestaat ook als meervoudig getrapt voor meerdere verschillende visitekaartjes of enkelvoudig.

Reisbureau - wandposterhouderEen overzicht van vakantie aanbiedingen op een wand kan je doen met met de Wandposterhouder, waar iedere dag of week een nieuwe aanbieding gemakkelijk in geplaatst kan worden. In een Snaplock wissellijst kunnen de langlopende vakantie aanbiedingen worden geplaatst en gemakkelijk worden bevestigd aan de muur.

Reisbureau - FoldersVakantiefolders of brochures worden in een brochurerek heel overzichtelijk gepresenteerd. Losse folders of flyers aan het buro of de balie presenteren kan met behulp van de folderhouder . Deze zijn verkrijgbaar in verschillende standaard formaten, maar ook met meerdere foldervakken.

De aanbieding van de maand over het voetlicht brengen is gemakkelijk te doen met behulp van de L-staander. Geplaatst op de balie of aan het buro.

Een vakantieposter aan het raam bevestigen doe je met de raamposterhouder of met het posterprofiel.

Maak gebruik van de vloerstandaard om de klant bij binnenkomst te attenderen over een leuke bestemming.