Slijterij

De aandacht vragen van de klant kan op vele verschillende manieren. Met de 1001 oplossingen voor bevestiging van point of sale reclame bij de slijterij bent u bij Jolfix aan het juiste adres.

Lees verder...

Je wilt de shopper informeren over je product en er staan genoeg flessen waar een keuze uit gemaakt kan worden. De klant heeft niet de tijd noch de zin om alle etiketten te lezen.Je wilt een kaart met aanbieding of informatie bevestigen aan een fles, bij Jolfix heb je de beschikking over vele mogelijkheden.

Slijterij - retailstrip en flexoclipEen kaart bevestigen aan een wijnfles doe je met een flessenring. De pijl van de flessenring steek je door het kaartje en je hangt de flessenring om de hals van de fles. Een klant koopt een fles wijn en je wilt er ook een kurkentrekker bij verkopen...

Crosselling bij de slijter doe je zo:

Slijterij - banierhanger en wissellijstNeem een retailstrip en doe daar de kurkentrekkers aan, je bevestigt de retailstrip aan het wijnschap bij de wijn waarvoor de aanbieding geldt. Bevestig een kaart aan een fles wijn waar de aanbieding op betrekking heeft. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld de doppentopper , de doppentopper schuif je over de hals van de fles en bovenin steek je de aanbiedingskaart.

De wijn van de maand promoten, doe je met een snaplock wissellijst of acrylaat kaarthouder.

Een extra promotie van een wijnstreek of whiskey presenteren in de winkel, door een kaart aan het schap te hangen, of door folders op de balie te plaatsen, doe je met een folderhouder of kaartstandaard. Maar je kan ook een schap banierhanger gebruiken voor het haaks bevestigen van een lange kaart aan het schap in de winkel.

Slijterij - staander en flexoclipDe wijndisplay extra onder de aandacht brengen door een L-standaard te plaatsen met daarin de kaart waarop de aanbieding staat vermeld. Voor een speciale aanprijzing van een specifieke fles door een prijskaart of aanbiedingskaart te plaatsen bij de actie fles gebruik je een flexoclip prijsstandaard. Net even anders, zo gaat de aandacht van de shopper naar je aanbieding.

Een minifolder met heerlijke cocktail recepten bevestig je met een luxe folderkoord aan de fles mixdrank, maar kan ook in een folderhouder met een kaartgripper bevestigd aan het schap.