MagikFrame

Magische wandposterhouderMet de duurzame wandposterhouder MagikFrame, die staand of liggend te gebruiken is, kan elke kaart of flyer omgetoverd worden tot een duidelijke informatie boodschap op veel ondergronden. De tape van de MagikFrame laat GEEN lijmresten achter! De kaart of flyer is gemakkelijk te verwisselen, door het bovenste randje tape los te maken van de ondergrond, de kaart te verwisselen en door het randje weer terug te plakken, zie hieronder de beschrijving met schetsen.

De magische tape op deze kaarthouder werkt goed op bijvoorbeeld ramen of glazen deuren, koelkasten of op diepvriesdeuren, maar ook op warme- en koude oppervlaktes, geverfde- of gelamineerde oppervlaktes, oppervlaktes van plastic, metaal en zelfs hout of op betegelde oppervlaktes.

De MagikFrame is standaard verkrijgbaar in formaten A3 en A4, in tape kleuren zwart of wit. Standaard uitvoeringen zijn staand (portrait) te gebruiken, maar kunnen in veel gevallen ook voor liggend (landscape) A4 of A3 gebruikt worden. Op aanvraag is het ook mogelijk om de tape op deze posterhouders te voorzien van een tekst of logo en om grotere of kleinere formaat te bestellen. Ideaal voor grote posters!

Belangrijkste voordelen op een rijtje: Geschikt voor de meeste ondergronden, veelvuldig herbruikbaar, zonder lijmresten.

Lees verder...

MagikFrame Instructies

1) Verwijder het schutvelletje aan de boven en onderkant van de MagikFrame;
2) Plak eerst de strip aan de onderkant vast op een willekeurige ondergrond en...
3) ...plaats vervolgens de kaart of flyer in de houder;
4) Druk vervolgens de bovenste strip tegen de ondergrond;
5) Eenvoudig te verwijderen door de strip van de ondergrond los te trekken, zonder lijmresten achter te laten!

 

 

 

 

 

MagikFrame instructie

 

Te gebruiken op

-Glazen ondergronden, zoals ramen of glazen deuren;
-verschillende keukenapparatuur, zoals een oven, koelkast of vriezer;
-zowel koude- als warme oppervlaktes;
-geverfde oppervlaktes;
-gelamineerde oppervlaktes;
-plastic oppervlaktes;
-oppervlaktes van metaal;
-oppervlaktes van hout;
-betegelde oppervlaktes;
-etc.