Je hebt een probleem?

Jolfix oplossingenJolfix heeft 1001 POS oplossingen voor jouw probleem. Veel oplossingen zijn ook nog eens uit voorraad leverbaar, de rest zoeken en vinden we voor je.

In onze webshop vind je o.a. Schap en gangpad oplossingen, Plafond en hangen oftewel verschillende bevestigingen voor jouw communicatie aan het plafond, folderbakken en houders voor het perfect Presenteren en informeren , verschillende haken en montage artikelen voor Display en displaymontage , of allerlei verschillende Montagematerialen en afwerking artikelen.

Een artikel zoeken en vinden in onze webshop gaat ook gemakkelijk via het zoekveldje bovenaan de pagina. Hier kan je zoeken op een artikelnummer of een zoekwoord, bijvoorbeeld wobbler of  gripper.

Voor verschillende branches hebben we de geschikte artikelen geselecteerd, wat het makkelijk maakt om een oplossing te vinden voor: Slijterij , Supermarkt , HorecaParfumerie en drogisterij , Electronica , MakelaardijReisbureau en Gezondheidszorg . Ook voor de Grafische branche hebben we een selectie van de geschikte producten.

Naast alle standaard oplossingen voor je POS bevestigingen, bieden wij ook Maatwerk . Mail ons bij voorkeur een afbeelding of een goede omschrijving van het artikel dat je zoekt en wij nemen het graag van je over. Alles gaat in overleg en is vaak afhankelijk van artikelen en aantallen, maar ons verkoopteam denkt met je mee en zoekt samen met jou naar een geschikte oplossing.

Wanneer je onze 1001 oplossingen ook binnen handbereik, op papier wenst, dan kan het ook! Vraag hier een Jolfix catalogus 2017 aan.