Plafondbevestiging

Dubbelhaak, 094 t/m 098

Dubbelhaken zijn ideaal om affiches en prijskaarten op te hangen. Standaard in ons assortiment zijn de lengtes 15, 30, 50, 75 en 100 cm. Andere maten zijn leverbaar op aanvraag.

TL Haak, 091 en 092

Prefereert u bevestiging aan een TL-balk dan bieden de TL-haken uitkomst. Die zijn er in twee uitvoeringen. Groot formaat 091 (128mm lengte) en klein formaat 092 (98mm lengte), met 150cm nylondraad voorzien van een splintje.

Plafondhaak, 101

Voor bevestiging aan systeemplafonds. De Plafondhaak kan om het metalen frame gehaakt worden waarop de tegels of platen rusten. De plafondhaak biedt een eenvoudige en vooral flexibele mogelijkheid om uw mobile een plaatsje te geven. Met een draadlengte van ruim 1 meter is variatie in ophanghoogte geen enkel probleem. De plafondhaak bestaat ook met een mobilekoord eraan gemonteerd (artikel 102).

Fixtwist , 141

Revolutionaire toepassing met unieke transparante zelfklever. We zijn er in geslaagd om onze bestaande producten te voorzien van een belangrijke innovatie op het gebied van belijming. De Jolfix FixTwist is de ideale oogklever vanwege de speciale tape en omdat zij van glashelder kunststof is gemaakt. De tape die wij gebruiken zorgt voor enerzijds een perfecte hechting van de FixTwist op bijna iedere ondergrond en maakt haar anderzijds goed verwijderbaar zonder taperesten. Inzetbaar in ruimtes van -10° tot + 50° C en zelfs buiten te gebruiken. Omdat de FixTwist van glashelder kunststof is gemaakt neemt zij de kleur van de ondergrond aan en is dus minder opvallend. Om de FixTwist te verwijderen gebruikt u onze gratis ‘sleutel’. Deze zet u over het oog van de FixTwist door te draaien maakt u de FixTwist simpel los van de ondergrond. Formaat Ø 21 mm, verpakt per 100 stuks.

JetSnabb, 120, 130 en 135

Twee haakjes met daartussen een dunne metalen spiraal die uitgetrokken kan worden. Ideaal om objecten met twee bevestigingspunten moeiteloos recht te hangen. De JetSnabb is er in twee basisuitvoeringen. De JS20 voor een gewicht tot ongeveer 1kg, uitrekbaar tot 140cm. De JS40 voor een gewicht tot ongeveer 3,5kg, uitrekbaar tot 160cm. Voor zeer hoge ruimtes kiest u de JS400 met hetzelfde draagvermogen als de JS40, maar met de mogelijkheid hem uit te trekken tot 300 cm.

Multiknop Rond, 140

Vervaardigd van witte kunststof en voorzien van een zelfklever. Hecht op iedere schone ondergrond. Prima bevestiging voor mobile/ plafondkaart, samen met de JetSnabb 120, 130 of 135 of de TL-haak 091 of 092.

Multiknop Vierkant, 140B

Vervaardigd van witte kunststof en voorzien van een zelfklever. Hecht op iedere schone ondergrond. Prima bevestiging voor mobile/ plafondkaart, samen met de JetSnabb 120, 130 of 135 of de TL-haak 091 of 092.

Dubbele Multiknop, 150

De J40 is een Dubbele multiknop, met een brede basis en voorzien van twee zelfklevers.

Draaibaar Plafondoog, 155

U gebruikt het draaibare plafondoog als u de reclameuiting in een andere richting wilt hangen dan het plafond u toestaat.

Plafondoog, 170

Het Plafondoog kan gemakkelijk over de strips van een systeemplafond geschoven worden. Door het oogje kan bijvoorbeeld een JetSnabb, TL-haak of Dubbelhaak gestoken worden.

Plafondklem Vis, 172

Alleen te gebruiken voor systeemplafonds. Door licht in de ‘vis’ te knijpen buigt de staart uit elkaar en kunt u de clip om het profiel van het systeemplafond klemmen. Aan het oog bevestigt u de ophanging. Simpel, doeltreffend en onopvallend.