Presenteren en Informeren

Marketingcommunicatie op de winkelvloer

In 70% van de gevallen neemt de consument de aankoop-beslissing in de winkel. Gebruik dus de winkelvloer om uw klant nog aan te spreken en te overtuigen. Met onze presentatie middelen staat niets u in de weg om uw verhaal te vertellen.

Voor het professioneel presenteren van de USP's van uw product of dienst ,  de kwaliteit van uw bedrijf of organisatie  kunt u de presentatie- en informatie hulpmiddelen van Jolfix inzetten.  Marketingcommunicatie in de winkel professioneel gepresenteerd, versterkt het imago van uw bedrijf en de merkidentiteit van uw product.

Voor het professioneel presenteren van uw (verkoop)informatie heeft Jolfix een ruime voorraad. Wij kunnen snel leveren in de gewenste hoeveelheid waar ook ter wereld. De Jolfix presentatie middelen zijn van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Waarbij geldt, vandaag besteld in de regel morgen in huis.
Brochures, menukaarten, flyers en informatiekaarten worden glashelder gepresenteerd in onze hoogwaardige folderbakken, display standaards, kaarthouders, menustandaards, L-staanders en brochure-rekken.

Een aantal voorbeelden van bovengenoemde Jolfix artikelen:

 

€ 0,00