Presenteren-informeren

Presenteren en Informeren - Opvallen is verkopen!

Jij besteedt veel zorg en aandacht aan je drukwerk, Jolfix garandeert een professionele presentatie. Met behulp van posterprofielen en wissellijsten kan jij je reclame professioneel presenteren in de winkel. Wij leveren Poster en kaartframes in alle gewenste DIN formaten. Standaard uit voorraad of op maat gemaakt, niets is onmogelijk. Met onze Zuignappen bevestig je de poster net zo makkelijk aan het raam. We hebben ze voor binnen en buiten gebruik en zelfs voor de deuren van koelvitrines.

Onze zeer uitgebreide assortiment Taymar folderhouders en folder-/kaarthouders geeft je alle mogelijkheid om je folders, brochures en flyers daar te presenteren waar jij wilt. Staand op de balie, hangend aan de wand of aan de display, als menu of showcard standaard bij je product. Leverbaar uit voorraad in alle DIN formaten en desgewenst custommade.

Naast ons uitgebreide assortiment menuhouders en folderbakken, bieden wij ook de mogelijkheid om een houder op maat te maken. Je kan telefonisch of per E-mail contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden:

Custommade ACustommade B

Custommade CCustommade D