Retail en merchandisingstrips

Het gebruik van de retailstrip, gevuld met uw producten, bevordert impuls-aankopen bij de consument. Daarnaast is de retailstrip het ideale product om uw samples onder de aandacht van de consument te brengen. Het is een doeltreffend hulpmiddel voor het genereren van crosselling. Jolfix biedt verschillende retailstrips aan. Daarnaast is het ook mogelijk om een specifiek op uw product afgestemde retailstrip te produceren. Hierbij moet u wel denken aan een minimaal aantal van 1.000 stuks. Lees verder...

Retailstrip Heavy, 718

De Retailstrip Heavy Duty is gemaakt van stevig polypropyleen. Deze bevat in totaal 12 stations. De strips zijn 37,5cm lang. Het formaat van de etikethouder is 63cm x 30cm. Deze Retailstrip is standaard leverbaar uit één stuk; twee strips en een etikethouder aan elkaar dus.

Retailstrip met etikethouder, 719

Deze Retailstrip met een etikethouder bevat 12 stations. Retailstrip met etikethouder 719 is eenvoudig aan het schap of bij de kassa te bevestigen met een Schaphaak voor Retailstrip, artikelnummer 648.

Schaphaak voor Retailstrip, 648

De metalen Schaphaak is uitstekend geschikt voor het ophangen van retailstrips aan het schap, de kopstellingen of bij de kassa etc. Formaat 45 mm lang, diameter 20 mm.

Retailstrip Basic, 719-B

De Retailstrip basic biedt u 12 clips voor de bevestiging van producten, heeft een lengte van 650 mm en de afstand tussen de clips is 47 mm. Tussen de halve maantjes kunt u een etiket bevestigen. Hoogte van het etiket: 30/38/47 mm.

Retailstrip Metaal, 719-M

De Metalen Retailstrip bevat 15 ophangstations. De stevige en stijve retailstrip is met name geschikt voor de zwaardere artikelen. Formaat 86 cm. Voorzien van een etikethouder (sticker of een stevige kartonnen kaart) 35 x 70 mm.

Retailstrip Plakvlak Flex, 719-P

De Retailstrip met plakvak is 630 mm lang eh heeft een plakvak voor een label van 100 x 85 mm. U kunt aan 12 clips uw producten bevestigen. De afstand tussen de clips is 43 mm.

Retailstrip Tube, 719-T

De Retailtube is specifiek ontworpen voor potjes, blikjes of doosjes. De retailtube biedt u de gelegenheid om uw product op een efficiënte wijze commercieel onder de aandacht te brengen van de consument. Middels cross-selling of juist op andere strategische plekken in de winkel. Geen stickers of hangtabs aan uw verkoopverpakking, de retailtube biedt u juist het voordeel dat uw verkoopverpakking onveranderd blijft en goed zichtbaar is. Dit product wordt custom made geproduceerd.

Retailstrip Schuifslit, 719-UR

Retailstrip Schuifslit is 1032mm en bevat 12 stations.

Retailstrip Vouw en Hang 'm, 719-V

De Retailstrip Vouw en Hang 'm biedt u het voordeel van lage verpakkingskosten. Deze retailstrip heeft 12 stations, is opvouwbaar en kan dus aan de producten in hun eigen verpakking bevestigd worden.