Wobblers Wiebelaars

Met wiebelaars, wobblers of promostrips trekt u de aandacht van de consument. Jolfix levert diverse wobblers voor grote en kleine kaarten. Lees verder...

Met een Wiebelaar, vaak ook een Wobbler genoemd, creëer je eenvoudig een opvallende aandachtstrekker voor je product in het schap. Wiebelaars zijn flexibele transparante strips, voorzien van één of twee zelfklevers. Ze zijn in diverse modellen leverbaar. De vorm is afhankelijk van de wijze van bevestigen, enkel- of dubbelzijdig drukwerk en het gewicht van de kaart.

Wiebelaars op vel worden sinds 2010 door ons volledig machinaal geproduceerd. Het levert je enorme voordelen op in de handling en dus in de kosten. Leverbaar in dozen van 500 vel (5.000st.) en 100 vel (1.000st.).

De Wiebelaar met acrylaat klever is nu nog gemakkelijker en breder inzetbaar zonder het bezwaar van plakresten die moeilijk zijn te verwijderen, maar wel met het voordeel van een uitstekende hechting. Vanwege het hoge temperatuurbereik van -10° tot +50° ook uitstekend te gebruiken in het koelschap.

De Wiebelaar 220 wordt gebruikt voor bevestiging van een tweezijdig bedrukt kaartje haaks op het schap of de display.

De Wiebelaar 225 wordt gebruikt voor bevestiging van een eenzijdig bedrukt kaartje evenwijdig aan het schap of de display, waarbij Wiebelaar 225S wordt gebruikt voor lichte kaartjes. De extra lange Wiebelaar 225L kan gebruikt worden om de kaart verder uit het schap te laten steken.

Daarnaast heeft Jolfix alu wobblers, wobblers met een zuignapje of wobblers met een veertje.