Spaaractie 'Blijf ontspannen!'

Spaaractie Blijf ontspannen!Fijne vakantie gehad? Volledig relaxed weer aan het werk?

Jolfix gaat jou helpen om dat vast te houden!

Voor jou hebben wij de juiste producten tegen scherpe prijzen en jij hebt het normaal morgen al in huis. Dus geen stress, bel Jolfix en relax!

Bij Jolfix spaar je, samen met je collega’s, tussen 1 september en 31 december 2018 automatisch punten bij elke geplaatste bestelling. Hieronder lees je hoe je precies spaart en hoe je op de hoogte blijft van het aantal punten.

Met de gespaarde punten kunnen jullie bij ons verschillende ontspanning bevorderende artikelen bestellen. Wat dacht je van een populaire, sneldrogende Hamamdoek, een heerlijk Rituals Hammam pakket of een Lamzac, jouw eigen draagbare en relaxte loungeplek?

Bovendien maken jullie kans op een van de twee Wellness arrangementen voor twee personen.  Dus bestel, spaar snel en maak kans op een relax moment samen met je collega! Of gewoon met je partner, natuurlijk… Jolfix knipoog

Spaaractie ontspanningspakket Jolfix

Rituals Hammam pakket

1 X The Ritual of Hammam Black Soap, 1 X The Ritual of Hammam Body Mud 70ml, 1 X The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel, 1 X The Ritual of Hammam Hot Scrub, verpakt in een luxe herbruikbare doos.

Te bestellen voor 40 Jolfix spaarpunten.

Spaaractie hamamdoek Jolfix

Hamamdoek

De hamamdoek dankt haar naam aan het vroegere gebruik ervan in Turkse badhuizen, de zogenaamde hamam. Vandaag de dag gebruiken we ze vooral als strandlaken, handdoek, omslagdoek en droogdoek. Door het lichte gewicht, superabsorberende en sneldrogende vermogen won de doek aan populariteit onder vakantiegangers en saunabezoekers. Tegenwoordig is de hamamdoek niet meer weg te denken van de stranden van populaire badplaatsen. Ook kom je ze veel tegen in de sauna en natuurlijk nog altijd in de hamam.

Te bestellen voor 40 spaarpunten.

Spaaractie ontspanningspakket Jolfix

Lamzac

De Lamzac! Neem hem mee naar het strand, het park, een festival of waar jij maar heen wilt. Hij is opvouwbaar, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig met lucht te vullen. What's not to like?

Vuil- en vochtwerend. Opvouwbaar: gemakkelijk mee te nemen! Handig: je hebt geen opblaaspomp nodig. De ideale draagbare en relaxte loungeplek.

Te bestellen voor 80 Jolfix spaarpunten.

Hoe het werkt:

Bij elke geplaatste order in de actieperiode krijgen jullie 2 spaarpunten. Bovenop komen de punten die afhankelijk zijn van het orderbedrag. Jullie krijgen:

Spaaractie Jolfix1 extra spaarpunt bij orders tot € 265,- ex BTW

3 extra spaarpunten bij orders tussen € 265,- en € 750,- ex BTW

6 extra spaarpunten bij orders boven € 750,- ex BTW

Eens per week ontvang je, net als je collega's, van ons een overzicht, zodat jullie precies weten hoeveel punten jullie hebben gespaard. De gespaarde punten kunnen jullie in januari 2019 inwisselen (van 1 t/m 31 januari 2019). In januari 2019 zal Jolfix de winnaars van de Wellness arrangementen bekendmaken.

-------------

Kleuren/ uitvoering van afgebeelde artikelen kunnen afwijken.

Wanneer je via de webshop bestelt, dien je wel ingelogd te zijn, anders tellen deze spaarpunten niet mee.

Jij en je collega's sparen samen en het puntentotaal is ook gezamenlijk. Dus goed overleggen met je collega's voor je iets bestelt! Jolfix Smiley