Verzendinformatie

Leveringen

Standaard verzendingen

Wij versturen alle online bestellingen standaard met DPD. Kosten voor NL zijn € 8,- en BE € 12,50 per pakket. Jolfix is niet verantwoordelijkheid voor de aflevering van jouw bestelling. Als je op een werkdag voor 15:15 uur bestelt (op vrijdag 14:15 uur), wordt de bestelling doorgaans de volgende werkdag geleverd. Dit is echter géén garantie. 

Gegarandeerde tijdzendingen (Nederland)

Gegarandeerde tijdzendingen worden verzorgd door DPD. Het is mogelijk een bestelling de volgende werkdag voor 10:00 uur of 12:00 uur te ontvangen. Dit is postcodeafhankelijk* én de bestelling dient voor 15:15 uur te zijn afgerond (op vrijdag een uur eerder). Voor gegarandeerde afleveringen betaal je een toeslag. Indien een tijdzending voor 10:00 uur op de volgende werkdag mogelijk is, wordt een toeslag gerekend van € 15,- per pakket. Voor een tijdzending voor 12:00 uur op de volgende werkdag, geldt een toeslag van € 11,- per pakket.

*Tijdszendingen zijn niet mogelijk binnen een aantal postcodegebieden.

Gegarandeerde tijdzendingen (buitenland)

Gegarandeerde leveringen in buitenland (per land afhankelijk) dienen voor 12:00 uur aangemeld te worden door ons, dus later geplaatste bestellingen kunnen niet gegarandeerd tijdig worden geleverd. Heb je een zending welke in het buitenland afgeleverd dient te worden, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Deze vraagt de prijzen op en regelt, in overleg, de (gegarandeerde) levering in het buitenland.

LET OP: DPD levert geen pakketten af die geadresseerd zijn aan een Postbusnummer of Antwoordnummer.