Verzendinformatie

Leveringen

Standaard DPD Zendingen

Wij versturen alle online bestellingen standaard met DPD. De kosten voor binnen NL zijn 8€ en voor België 12,50€ per pakket. Als je op een werkdag voor 15:15u bestelt (vrijdag 14:15u), wordt de bestelling doorgaans de volgende werkdag geleverd. 

Gegarandeerde DPD Zendingen (NL)

Het is mogelijk een bestelling de volgende werkdag voor 10u of 12u te ontvangen. Dit is postcodeafhankelijk* én de bestelling dient voor 15:15u te zijn afgerond (op vrijdag 14:15). Voor gegarandeerde zendingen betaal je een toeslag. Voor 10u is de toeslag 15€ per pakket. Voor 12u is dat 11€ per pakket. Jolfix is te allen tijde afhankelijk van de pakketdienst. Een correcte levering is onder voorbehoud van overmacht zoals calamiteiten e/o extreme weersomstandigheden.

Afhalen: Wij rekenen 7€ handelingskosten voor orders tot 150€

*Tijdszendingen zijn niet mogelijk binnen een aantal https://www.dpd.com/nl/nl/tarieven/ 

Koerier

Levering op dezelfde dag? Geen probleem! Wij regelen een koerier voor u. Tarieven zijn afhankelijk van de bestemming.

Gegarandeerde tijdzendingen (buitenland)

Gegarandeerde leveringen in buitenland (per land afhankelijk) dienen voor 12u aangemeld te worden door ons, dus later geplaatste bestellingen kunnen niet gegarandeerd tijdig worden geleverd. Heb je een zending welke in het buitenland afgeleverd dient te worden, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Deze vraagt de prijzen op en regelt, i.o. , de (gegarandeerde) levering in het buitenland.

LET OP: DPD levert geen pakketten af die geadresseerd zijn aan een Postbusnummer of Antwoordnummer.