Algemene voorwaarden

Belangrijkste leveringsvoorwaarden van Jolfix vind je op deze pagina. Het complete PDF bestand, met alle leveringsvoorwaarden kan je onderaan deze pagina downloaden.

Prijzen: Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW en vrijblijvend; tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Verzending binnen Nederland (DPD): Worden doorgaans de volgende werkdag geleverd maar dat is geen garantie. Bij orders tot 300€ rekenen wij 18€ aan order- & verzendkosten. Bij meerdere pakketten brengen wij 8€ per pakket in rekening. Orders waarvan de goederenwaarde boven de 300€ uitkomt sturen wij franco huis naar 1 adres bij aflevering in 1 keer. Bij een webshop bestelling betaal je alleen 8€ verzendkosten en vervallen de orderkosten van 10€. Ook hier geld weer: boven de 300€ is franco huis. Voor zendingen naar het buitenland rekenen wij andere tarieven (vraag ons naar die tarieven).

Express-Service (DPD): Levering, de volgende werkdag voor 10:00 uur, toeslag 15€ per pakket. Levering, de volgende werkdag voor 12:00 uur, toeslag 11€ per pakket. In alle gevallen geld: mits besteld voordat de pakketdienst geweest is.

Verzending: Jolfix is te allen tijde afhankelijk van de pakketdienst. Een correcte levering is onder voorbehoud van overmacht bijvoorbeeld door calamiteiten e/o extreme weersomstandigheden.

Afhalen: Wij rekenen 10€ orderkosten voor orders tot 300€

Reclames: Reclameren over hoeveelheid, soort, kwaliteit van het artikel is mogelijk binnen 2 werkdagen na ontvangst goederen. Reclames over facturen binnen 8 dagen na ontvangst factuur.

Eigendom: De geleverde goederen blijven eigendom van Jolfix tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Retourzending: Uitsluitend uit voorraad geleverde goederen kunnen na overleg worden geretourneerd. Hierover berekenen wij altijd retourkosten van 15% van de goederenwaarde zoals vermeld op de factuur, met een minimum van 25€  ( meer info: https://www.jolfix.nl/retouren )

Betaling: Bestellingen via de webshop dienen vooraf te worden betaald. Als je bij ons op rekening mag kopen is het bij wet geregeld (maart 2013) dat onze facturen binnen 30 dagen na factuurdatum moeten worden betaald, tenzij anders afgesproken en schriftelijk vastgelegd. Wij bieden je hiernaast de gelegenheid om na overleg binnen 8 dagen te betalen, onder aftrek van 2% . Bij niet tijdig betalen hanteren wij de nieuwe wet op incassokosten. Na de het verstrijken van de betaaltermijn brengen wij direct minimaal 40€ in rekening voor invorderingskosten. Afhankelijk van de hoogte van het factuurbedrag, exclusief BTW, wordt het maximum bedrag met een wettelijk percentage vastgesteld.

DOWNLOADEN: Leveringsvoorwaarden Jolfix compleet