Algemene voorwaarden

Belangrijkste leveringsvoorwaarden van Jolfix vind je op deze pagina. Het complete PDF bestand, met alle leveringsvoorwaarden kan je onderaan deze pagina downloaden.

Prijzen: Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW en vrijblijvend; tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Reguliere verzending binnen Nederland: Worden doorgaans binnen 24 uur, in de loop van de volgende werkdag geleverd maar dit is géén garantie. Bij orders tot € 300 rekenen wij € 18 order- en verzendkosten. Bij meerdere pakketten zendingen brengen wij € 8 per pakket in rekening. Orders waarvan de goederenwaarde boven de € 300 uitkomt sturen wij franco huis naar 1 adres binnen Nederland bij aflevering in 1 keer. Bij een webshop bestelling betaal je alleen € 8 verzendkosten (en vervallen de orderkosten van € 10). Voor zendingen naar het buitenland rekenen wij andere tarieven (vraag ons naar die tarieven).

Gegarandeerde verzending: Bij leveringen de volgende werkdag voor 10:00 uur, berekenen wij een toeslag op reguliere order- en verzendkosten van € 15 per pakket. Bij leveringen de volgende werkdag voor 12:00 uur, berekenen wij een toeslag op reguliere order- en verzendkosten van € 11 per pakket.

Afhalen: Wij rekenen € 10 orderkosten voor orders tot € 300

Reclames: Reclameren over hoeveelheid, soort, kwaliteit van het artikel is mogelijk binnen 2 werkdagen na ontvangst goederen. Reclames over facturen binnen 8 dagen na ontvangst factuur.

Eigendom: De geleverde goederen blijven eigendom van Jolfix tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Retourzending: Uitsluitend uit voorraad geleverde goederen kunnen na overleg worden geretourneerd. Hierover berekenen wij altijd retourkosten van 15% van de goederenwaarde zoals vermeld op de factuur, met een minimum van € 25

BETALING: Bestellingen via de webshop dienen vooraf te worden betaald. Als je bij ons op rekening mag kopen is het bij wet geregeld (maart 2013) dat onze facturen binnen 30 dagen na factuurdatum moeten worden betaald, tenzij anders afgesproken en schriftelijk vastgelegd. Wij bieden je hiernaast de gelegenheid om na overleg binnen 8 dagen te betalen, onder aftrek van 2% . Bij niet tijdig betalen hanteren wij de nieuwe wet op incassokosten. Na de het verstrijken van de betaaltermijn brengen wij direct minimaal € 40 in rekening voor invorderingskosten. Afhankelijk van de hoogte van het factuurbedrag, exclusief BTW, wordt het maximum bedrag met een wettelijk percentage vastgesteld.

DOWNLOADEN: Leveringsvoorwaarden Jolfix compleet