Horeca

Voor het informeren van je gasten heeft Jolfix een ruim assortiment presentatie en informatie middelen. Je wilt je gasten een menukaart presenteren met een menukaarthouder geplaatst op de tafel. De drankenkaart presenteren en de gast informeren over de mogelijkheden doe je met behulp van de stervormige menukaarthouder of driehoekmenukaarthouder .

Lees verder...

Horeca wandhoudersEen actiebier aan de tap promoten of een actiekaart aan de tap bevestigen en zo je gast attenderen op een mooi bier, doe je met de flexoclip met zijn robuust vormgegeven en toch elegante klem. Een aandachttrekker op zich en een mooie presentatie van het actiebier.

Horeca terrasJe wilt je gasten informeren over de dagschotel. Het presenteren van je dagmenu of weekmenu doe je met behulp van de wandposterhouder of snaplockwissellijst.

Op het terras is het handig om een lunchkaart te presenteren in een menukaarthouder met verzwaarde voet of de menukaart / drankenkaart te bevestigen met de buisclip aan de parasol. Een dinerkaart kan verwerkt worden in een map en vastgezet met busschroeven, waardoor de losse bladen eventueel verwisselbaar zijn.

Het wc is ook een uitstekende plek om je gasten te informeren over van alles wat cultureel is of over de huisregels. De huisregels in het toilet ophangen doe je met een wandposterhouder of snaplockwissellijst. Folders plaatsen in het toilet doe je met folderhouders of kaartstandaards .

Als service aan je gasten, informatie van derden presenteren in je horecagelegenheid, doe je eenvoudig met behulp van folderhouders en brochurehouders . Netjes en professioneel.

Horeca menuDe balie in hotellobby is een plek waar veel gasten komen en gaan en waar gasten zich laten informeren over de mogelijkheden in de buurt of de stad. Folders en kaarten presenteren in de hotellobby bij de receptie, doe je met de folderhouders , meervoudig of enkelvoudig.

Voor bewegwijzering van hotelgasten en restaurantgasten maak je gebruik van de in hoogte verstelbare vloerstandaard.

Op de hotelkamer de gasten informeren met kan eenvoudig gerealiseerd worden door gebruik van kaarthouders en L-staanders.

De huisregels aan de deur of muur bevestigen doe je simpel met de snaplock wissellijst. De vluchtweg goed communiceren door de kaart met behulp van de snaplock wissellijst aan de muur en de deur van de hotelkamer te bevestigen.

Het personeel bij de naam presenteren is eenvoudig door ze een naambadge op te spelden, zo geef je een gastvrije en persoonlijke touch aan je bedrijf.

Jolfix is jouw partner als het gaat om professionele presentatie van informatie in de horeca!